Přihlásit

Domácí zpracování zvěřiny (C. Bothe)

Tisk
88 stran, formát 165 x 235 mm, lepená knižní vazba, barevná laminovaná obálka, barevné obrázky. Překlad z německého originálu v roce 2021 vydalo nakladatelství Vašut.

Cena:230 Kč
Cena bez DPH: 230 Kč
Popis produktu

Publikace s podtitulem Výbava, bourání, recepty pomůže všem zájemcům o domácí zpracování zvěřiny při rozhodování, jaké vybavení a pomůcky jsou k tomu nezbytné a jak se vypořádat se špatně střeleným kusem. Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře seznamuje s postupy od stahování, přes bourání až po zpracování jednotlivých porcí zvěřiny. Vše je podrobně popsáno a doplněno názornými fotografiemi. Nechybí několik základních receptů na výrobky ze zvěřiny.

88 stran, formát 165 x 235 mm, lepená knižní vazba, barevná laminovaná obálka, barevné obrázky. Překlad z německého originálu v roce 2021 vydalo nakladatelství Vašut.

Naši partneři

Lesy ČR VLS UHUL ČLS LOS DYAS.EU PEFC LESmedium.SK Lesnicko-dřevařská komora ČR Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. Agrární komora ČR Projekt LARIXUTOR

Naše další weby