Přihlásit

Celoroční průvodce houbaře – receptář (J. Baier, R. Socha)

Tisk
78 stran, formát 165x240 mm, kroužková vazba, barevná laminovaná obálka, laminované jednotlivé listy, barevné fotografie. V r. 2010 vydalo nakladatelství Aventinum.
Celoro__n___pr___4ce27e8f27ae8.jpgCeloro__n___pr___4ce27e8f27ae8.jpg

Cena:299 Kč
Cena bez DPH: 299 Kč
Popis produktu

Kniha je souborem více než 120 receptů z hub. Recepty jsou rozděleny podle ročních období, ve kterých houby jako základní surovinu pro přípravu známých i méně známých pokrmů najdeme. Nechybí návod na různé způsoby zpracování a konzervování hub.

78 stran, formát 165x240 mm, kroužková vazba, barevná laminovaná obálka, laminované jednotlivé listy, barevné fotografie. V r. 2010 vydalo nakladatelství Aventinum.

Naši partneři

Lesy ČR VLS UHUL ČLS LOS DYAS.EU PEFC LESmedium.SK Lesnicko-dřevařská komora ČR Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. Agrární komora ČR Projekt LARIXUTOR

Naše další weby